Program letöltés: Adobe Dreamweaver 30 napig ingyenes próbaverzió

2011

Grafikai szoftver bemutatása, avagy ha tud szöveget szerkeszteni, akkor el tud készíteni egy bámulatos weboldal is!

Sajnos nincs arra lehetőség, hogy akár egyetlen szoftver teljes körű működését is megmutassam Önnek, mert annak magyarázata akár több ezer oldalt is igénybe venne.

De nem ezt ígérte nekem! Igaza is van. A jó hír, hogy Önnek nincs is szüksége ezen programok minden funkciójára, mivel Ön nem profi grafikus akar lenni, hanem csupán létre szeretne hozni egy profi weboldalt.

Pontosan meg fogom mutatni, hogy miként éri el azt a szintet amivel el tudja készíteni weboldalát.

Önnek nem kell a képeket, menüket, bannereket elkészítenie. Ezek a grafikai elemek már előre le vannak gyártva, készen állnak, Önnek csak az a feladata, hogy átírja a szövegeket és beillessze őket.Töltse le és telepítse az Adobe Photoshop ingyenes 30 napig kipróbálható verzióját. Ez egy hihetetlenül profi grafikai szerkesztő program. Minden funkció benne van ami a fizetős változatban is szerepel, a különbség csak annyi, hogy 30 napig használható.
Van egy jó hírem Önnek! 30 nap bőven elég lesz ahhoz, hogy Ön elkészítse álmai weboldalát!

Letöltés:
Adobe Photoshop 30 napig ingyenes próbaverzió

Sablon letöltése:
bemutató websablon
Töltse le a videóban szereplő sablont, és nézze meg a gyakorlatban, hogy milyen egyszerű elvégezni ezeket a módosításokat.

Remélem, most már Ön is elhiszi, hogy a weboldalszerkesztés websablonok segítségével milyen egyszerű, és látja már, hogy ez Önnek is menni fog!

Célszerű kisebb részekre vágni a sablont, hogy utána könnyebben lehessen kezelni őket. A következő videóban ezt fogom bemutatatni Önnek.