szabadkézi rajzaim:

 

 

          Weblapkészítés

 

A weblapot az Ön igénye szerint kialakítom, megtervezem, igyekszem már az elején egy megfelelően illeszkedő ARCULATOT létrehozni az Ön vállalkozásához. Cél hogy az Ön tevékenységi köre rögtön szembetűnően felismerhető legyen, illeszkedjen esetleg a már meglévő névjegykártyájához, szórólapjához.
A weblapunk akkor fogja elérni a kívánt sikert, ha teljesülnek a következő pontok:

 weblapunk jó látványtervvel rendelkezik. Persze ez nem azt jelenti, hogy a weblapunk minnél több grafikát, animációt mozgó efektekkel rendelkezzen inkább a hangsúly a megfelelő és kielégítő látványterven alapszik.


Weboldal struktúrája. Az ügyfél által meghatározott menüpontok alapján kialakítjuk a weboldal struktúráját. Mindezt a lehető legoptimálisabb módon. Ezt úgy próbáljuk megvalósítani, ahogy az a leendő partnereik számára a legkényelmesebb és leglogikusabb legyen.

 Működési háttér Bizonyos weboldalak igényelnek speciális megoldásokat. Például: hírek szerkesztése, on-line rendelés (webshop), on-line tartalommódosítás, termékkatalógus stb.

Ahhoz, hogy ezek a megfelelő módon működjenek, speciális eljárások szükségesek a weboldal készítésekor. Ezek általában külön rendszerként funkcionálnak (beépítve a honlapokba). Ezen rendszerek elkészítése veszi ki a legnagyobb részét a munkának.

Keresőoptimalizálás A weboldal keresőkre való optimalizálása hosszú távon a leghatékonyabb módszer termékek vagy szolgáltatások iránt érdeklődő új ügyfelek szerzésére. Az optimalizálás biztosítja, hogy adott kifejezésekre a keresők találati listáján a weboldal minél magasabb helyen, lehetőleg az első 10 találat között szerepeljen.

Ha így készül el az Ön weblapja akkor valószínűleg sikeres lesz, mert ügyfeleket fog hozni az Ön vállalkozásához

Ha azt szeretné hogy vállalkozása igényes weblappal jelenjen meg az Interneten és a Honlapját leendő ügyfelei meg is találják bízza a weblapkésztést és a keresőoptimalizálás feladatát rám.