HÍREK:

 

 

 

 

Időjárás:

 

 

 

 

 

 

Légszennyezettség mérő:

 

  Budapest légszennyezettsége

 

 

 

 

Linképítés

 

Ha már rendelkezünk weblappal, akkor megtettük az első lépést, hogy sikeresebbé válhasson vállalkozásunk.

Sajnos az a tény hogy már fent vagyunk a világhálón az Interneten Önmagába nem elég. A világhálón az Interneten a leendő ügyfeleinknek meg is kell találni bennünket ami nem egy könnyű feladat olyan mintha egy szénakazalban egy tűt keresnénk.

A linképítés ebben nyújt segítséget, hogy a leendő ügyfeleink célirányosan megtaláljanak bennünket.

Tehát összefoglalva: A Linképítés célirányosan esélyt ad, hogy ügyfeleink megtalálhassanak, és nem a véletlenre bízzuk, hanem a tudatos szervezésre.

A linképítés két jelentős célt szolgál a látogatók számának növelése és kereső pozíció javítás.

A linképítés a keresőoptimalizálás egyik fontos eleme (30%), segítségével ugyanis új látogatók százai és ezrei érkezhetnek weboldalunkra és a természetes találatok között is előkelőbb helyet szerezhetünk.

A linképítés során törekedjünk arra, hogy minél több weblapról mutasson hivatkozás a weboldalunkra. Természetesen nem csak a linkkapcsolatok mennyisége, hanem azok minősége is mérvadó.

A linkek elhelyezése emberi döntések alapján történik, így a Google a weboldalszerkesztők véleménye alapján dönti el, hogy adott oldal mennyire értékes. A Google értékelését a PageRank viszonyszám mutatja.

Ha oldalunkra hasonló témával foglalkozó, releváns weboldalakról hivatkoznak, akkor honlapunk biztosan hasznos információkat tartalmaz, így magasabb lesz PageRank értékünk és nagyobb az esélyünk, hogy jobb helyezést érjünk el a természetes találatok között.

A linképítés kifelé is működik. Gyakori, hogy a mi weboldalunkról is hivatkozunk más weboldalakra Törekedjünk arra, hogy minél kevesebb legyen a külső hivatkozás és azok releváns hivatkozások legyenek.