Webfejlesztés

 

Napjainkban a megszerzett tudás amit lehet hogy több év alatt értünk el sajnos nem végérvényes, azaz nem tudunk megélni belőle csak lehet hogy egy pár évig.         De miről is beszélek?   Rohanó világunkban a megszerzett tudás nem örök érvényű, ha lehet azt mondani a szavatossága lejár.......Új és Új technika jelenik meg a világban például 20-éve a számítástechnika a Commodore 64 számítógép megfelelő számítógépnek mondható volt, ha valaki ezzel dolgozott elég volt ennek a gépnek a paramétereit illetve programozási technikáját ismerni.             Ma meglehetne belőle élni? Lehetne vele hasznos programokat készíteni? Használják az emberek? A válasz az, hogy nem is tudják az emberek egy része, hogy melyik ez a gép! Vagy aki ismeri, mosolyog rajta. A weblap készítése során vagy alkalmazásánál is elmondható hogy nem örök érvényű bizonyos idő múlva úgymond a szavatossága lejár. Ahogyan az előbb említettem Új és Újabb technikák jelennek meg ehhez a mi weblapunknak mindig, ha lehet azt mondani naprakészen rendbe, kell lenni. De miről is beszélek pontosan:

 

Nagyon sok weblapböngésző létezik és meg kell állapítani, illetve tudni kell, hogy a weblapunk megjelenítésében bizonyos böngészők másképp viselkednek, illetve másképp jelenítik meg ugyan azt a weblapot. Illetve ha nem figyelünk oda, akkor előfordulhat, hogy bizonyos elemek a weblapon másképp fognak megjelenni más böngészővel nézve.       Sajnos ennek egyik tényezője, hogy a szabványokat bizonyos böngészők nem tartják be. Tehát lehet, hogy idővel fejlesztenünk kell a weblapunkat hogy minden böngészővel nézve megfelelően jelenjen meg a weblapunk.

Idővel vállalkozásunk bővülhet vagy módosúlhat.

Kevesen látogatják a weblapunkat. Ez több tényező is befolyásolja.         A weboldalunk keresőkre való optimalizálása hosszú távon a leghatékonyabb módszer de előfordulhat hogy nem megfelelően van beállítva vagy éppen a vállalkozásunk profilja változott meg. De az is okozhatja hogy a weblapunk nem rendelkezik megfelelő látványtervvel. Nincs olyan elemek elhelyezve a weboldalunkon ami ugymond csalogató lenne.

 

Idővel weboldalak igényelhet speciális megoldásokat. Például: hírek szerkesztése, on-line rendelés (webshop), on-line tartalommódosítás, termékkatalógus stb.